^Lap teteje

FISH HUNTER

Keresés a webáruházban


Részletes keresés

Felíratkozás hírlevélre

HTML formátum?

FIGYELEM!

AWA-SHIMA mintabolt lett a ceglédi Fish Hunter horgászbolt!

 

 

Tisztelt horgásztársak!

Örömmel tájékoztatjuk minden kedves látogatónkat, hogy a ceglédi Fish Hunter horgászbolt és webáruház AWA-SHIMA mintabolt lett. Tettük ezt azért, mert egy feltörekvő, új márka átlagon felüli minőségű termékeit ajánlhatjuk vásárlóinknak még versenyképesebb, még kedvezőbb árakon.

 

Egy márka a Japán Mitsubishi Industries hosszú távú gyártási garanciájával

A kedves vásárlóink bizonyára már megtapasztalhatták, hogy egy újabb, kissé nehezen kimondható márka termékei jelentek meg nemrégiben polcainkon. Az AWA-SHIMA megérkezett Magyarországra és hamarosan számos igényes sporthorgász számára nem fog már gondot okozni ismerete és nevének kiejtése sem.

 

Az érdeklődők az AWA-SHIMA termékek közül néhány éve elsőként az

ION POWER zsinórokat fedezhették fel. A ceglédi horgászboltunk polcán is először ezek a monofil damilok jelentek meg, amelyek kiemelkedő ár-érték arányuknak köszönhetően, rövid időn belül népszerűvé váltak. Nem is lehetett ez másként, hiszen kiváló szakítószilárdságuk, nagy kopásállóságuk és az olcsó, gyenge minőségű zsinórokkal vetekedő, versenyképes áruk gyorsan meggyőzte a kétkedőket.

 

A kedvező tapasztalatokból kiindulva az ION POWER zsinórválasztékunkat folyamatosan bővítettük így ma már kínálatunkban megtalálható számos horgászmódszerhez szükséges AWA-SHIMA zsinór szinte teljes méretválasztéka a finomszerelékes monofil damilokon át a nagyhalas fonott zsinórokig.

 

 

 

ION POWER - Minden módszert és horgászigényt kielégítő igényes zsinórok

 

A zsinórok használata során szerzett kedvező vásárlói tapasztalatok mellett több horgász is jelezte, hogy szívesen megismerkedne az AWA-SHIMA további termékeivel is. Ez a nagy érdeklődés vezetett ahhoz az elhatározáshoz bennünket, hogy bővítsük választékunkat és a Fish Hunter horgászbolt mintabolti besorolást kérjen.

 

Örömmel jelenthetem be, hogy márciustól bővül az AWA-SHIMA választékunk. Horgászboltunkban és webáruházunkban így hamarosan további japán minőségű, de megfizethető árú AWA-SHIMA termékekre számíthatnak a kedves érdeklődők.

 

 

 

 

Nem fér hozzá kétség, hogy az AWA-SHIMA orsók három éves garanciával, ugyanakkor versenyképes árakkal, új színt, és magas minőséget biztosítanak az igényes magyar horgászok számára.

 

A horgászbotok, orsók, horgok megjelenése mellett tovább folytatjuk zsinórválasztékunk bővítését is. Kedvező tapasztalatok és igények esetén még tovább bővítjük kínálatunkat a műcsali szekcióval, gumihalakkal, gumiférgekkel és woblerekkel, illetve az AWA-SHIMA más további kiváló termékeivel.

 

A tesztelés az AWA-SHIMA fejlesztési filozófiájának alapját képezi, ezért ebből mi sem szeretnénk kimaradni. Az ION POWER zsinórok igen nagy választékban készülnek, ezért a zsinórválasztás megkönnyítése érdekében szándékunkban áll rövid tényszerű tájékoztatást adni gyakorlati tapasztalatainkról. Tesztjeinkkel meg szeretnénk győződni arról, hogy az ION POWER zsinórok használat során milyen valós tulajdonságokkal bírnak és leginkább milyen horgászmódszerekhez ajánlhatóak.

 

Ne feledje! Az AWA-SHIMA új utat mutat a horgászatban!

Keresse az AWA-SHIMA termékeket webáruházunkban és Cegléden a Fish Hunter horgászboltban!

 

Facebook

Látogatók

Mai nap 3

Tegnap 22

Ezen a héten 106

Ebben a hónapban 650

Összes 133372

Currently are 3 guests and no members online

Copyright © 2013. FISH HUNTER  Rights Reserved.